Risviks Express AB

Hej och hallå er alla! Ett par nätter har jag och frugan sovit på hotell då det blev mycket med flytten. Det är inte det att det inte har fungerat med denna flytt i Falun, tvärtom så har allting fungerat utmärkt tack vare att vi tog hjälp av en flyttfirma som heter Risviks Express AB. Men, det förstår ni säkert själva, att när en stor villa på sju rum och kök ska tömmas och sedan alla möbler stuvas in i det nya huset så blir det rätt så rörigt. Därför valde jag och min kära fru att sova på hotell. Bara en sådan sak som att få sätta sig vid dukat bord och äta hotellfrukost gjorde att vi sedan fick energi till att börja packa upp och komma iordning i nya villan. Vi är väldigt belåtna med hjälpen som vi fick av Risviks Express AB och jag hade tänkt att jag skulle vilja rekommendera er det här företaget om det är så att ni står inför en flytt i Falun med omnejd och känner att det hade kunnat vara skönt att få professionell hjälp med att flytta. Om ni ska flytta och behöver hjälp med er flytt här i Falun så ska ni vet om att Risviks Express AB är ett företag som har funnits i snart 50 år, och medarbetarna är skickliga och rutinerade när det gäller att hjälpa folk att flytta. Antingen om ni behöver hjälp med er flytt i Falun med omnejd, eller om ni ska flytta lägre bort så kan ni alltid lita på att få all den hjälp ni är i behov av när ni vänder er till Risviks Express AB. Det här företaget garanterar att det som ni får hjälp av dem med att flytta kommer fram och att det är i samma skick som före flytten. 

Vårt BnB ska upprustas

Vi bedriver ett litet bed and breakfast i Boden, vi har inte så många gäster men de vi har vill vi ska komma ihåg besöket. Därför fokuserar vi starkt på råvaror och produkter som vi använder i vår matlagning som är en del av upplevelsen. Sen har Boden i sig mycket att erbjuda för våra gäster, både natursköna upplevelser och kulturella sevärdheter. Det finns flera anledningar till att besöka vårt kryp in här. Nu ska vi snart bygga om här i huset. Vi tänkte bygga ut en del av huset för att få plats med en större matsal. Vi tänker oss et typ av uterum där gäster kan sitta nära naturen och avnjuta den goda maten som vi serverar. det företag som kommer hjälpa oss med byggnationen heter Alexander Nilsson Entreprenad, de sysslar med det mesta som har att göra med bygg i Boden. Vi har anlitat dem för tidigare arbeten, exempelvis när vi renoverade köket och byggde en balkong till ett av rummen. De är väldigt duktiga på sin sak och deras ingrepp garanterar goda resultat. Vi har redan fått en ritning på prospektet och det ser väldigt bra ut. Det kommer också gå att öppna upp genom skjutdörrar så gästerna verkligen kommer kunna få en känsla av att vara utomhus. Vi är inte så händiga av oss så därför anlitar vi gärna Alexander Nilssons Entreprenad när det kommer till saker som vi vill renovera eller bygga. De vet vad de gör och vi överlåter ansvaret för bygget till dem.

Vi bygger om vårt BnB

Varmt välkommen in till vårt BnB. Vi är ett litet BnB med inte alltför många gäster, men gästerna som kommer hit känner sig väldigt välkomnande och kommer nästan alltid tillbaka till oss. Nu har vi bestämt oss för att bygga ut vår verksamhet för att kunna ta in fler gäster och även för att fräscha upp verksamheten. Med hjälp av detta kommer vi att anlita Maniek Byggtjänster som är ett byggföretag i Sundyberg med omnejd. Vi har tagit hjälp av dem tidigare och blivit väldigt nöjda. Så vi känner oss trygga i att anlita dem, eftersom alla tidigare uppdrag de utfört för oss har varit kvalitativa och de har även varit snabba och väldigt förstående och lyssnande när vi förklarat hur vi har velat ha det. I framtiden har vi även tänkt att bygga till balkonger till varje rum för att våra besökare även ska kunna få sitta ute på en balkong om det skulle önskas. Jag hoppas ni alla som läser detta och våra framtida besökare får en fantastisk dag!

Vi bygger om vårt BnB

Vi är ett litet Bed and Breakfest som inte har alltför många kunder, men de kunder som vi tar emot ser vi alltid till att ge den bästa möjliga kundservicen som möjligt. För oss är du som kund det allra viktigaste och därför har vi valt att hålla vårt lilla Bed and Breakfest relativt litet för att verkligen kunna se och höra våra kunder, kunna erbjuda den hjälp som de vill ha samt den kundservice som de förväntar sig. Från och med idag kommer vi hålla stängt på grund av att vi har hyrt in  Drawc Slawomir Bygg & Städ, som är ett byggföretag i Märsta, som ska hjälpa oss att bygga balkonger utanför alla rum för att våra kunder ska kunna få möjlighet att njuta av solen som finns här under sommaren. Vi kommer därför att hålla stängt under två veckor för att ni inte ska behöva bo på en byggnadsplats om ni bokar in er hos oss. Vi hoppas ni har förståelse för det och att vi ser er när vi öppnar upp igen.

Vår verksamhet är beroende av vår städfirma

Vi driver ett litet vandrarhem i Frölunda och har en del gäster, mestadels personer som bor över på grund av jobb. Det är en enkel verksamhet med några få rum så vi har inte så många gäster hos oss samtidigt. Det är jag ensam som driver verksamheten vilket fungerar tack vare vår städfirma som gör ett fantastiskt jobb. De heter Karlssons Cleaning Services och de städer rummen i vår verksamhet vilket de är väldigt duktiga och effektiva med att göra. Vi har en mycket god relation och jag har dem att tacka för att jag klarar driva allt annat i verksamheten. Att städa och byta lakan med mera hade jag aldrig hunnit med. Karlssons Cleaning Services är en städfirma som erbjuder sina tjänster för privatpersoner och företag i Frölunda, Partille, Kungälv och Mölndal med omnejd. De har en bred kundportfölj bestående av både kontor, lägenheter, villor och som i mitt fall: vandrarhem. De vet vad det innebär att städa, annars känns det som att det finns många som tycks driva en städfirma med de misslyckad på den uppgift som de kom dit för att utföra. Det gör verkligen inte Karlssons Cleaning, de vet precis vad de gör och använder moderna metoder och material för att uppnå optimala resultat.

I höst kanske det händer

Jag har länge drömt om att öppna ett vandrarhem eller ett litet hotell. Jag bor i Linköping och tycker att staden saknar ett stadshotell där man bor en natt. Inga större krav på utrustning eller tillhörigheter förutom att det ska vara fräscht och rent. Ingen restaurang eller flashig reception, bara det enklaste. En liten disk där man hälsas välkommen och ett mindre antal rum för en eller max två personer. Nu har jag hittat ett prospekt som hade varit perfekt för min planerade verksamhet. Jag har pratat med Huzers Bygg som är ett företag som skulle kunna hjälpa mig att förverkliga min dröm. Fastigheten är som ett litet lägenhetshus, med små studentlägenheter. Och det skulle endast kräva mindre ingrepp för att det skulle bli ansett som ett enklare hotell. Det enda problemet är att huset är ganska gammalt och att vissa grundläggande markarbeten skulle behöva genomföras. Huzers bygg är specialiserade på markarbete och jag har pratat om det med dem, vi har till och med kollat in tomten för att få oss en uppfattning över hur omfattande det eventuella markarbetet skulle blivit. Huzers Bygg stärkte min uppfattning om vad det skulle innebära och jag arbetar nu på kalkyler för att få det att gå ihop, det återstår fortfarande att se om det är möjligt eller ej. Huzers Bygg var väldigt tillmötesgående och gav mig god information om projektet, de är aktiva med markarbete i Linköping, Norrköping och Nyköping. Nu får vi se om drömmen kan gå i uppfyllelse eller inte…

Vi bygger om vårt hotell

Välkommen till oss! Vi är ett hotell i Örebro. Vi är ett litet hotell med inte alltför många gäster men gästerna som kommer hit gör vi allt för. Vi vill försöka skapa en familjär känsla till våra kunder. Att de verkligen känner att vi tar hand om dem på bästa möjliga sätt och att nästan gång de kommer tillbaka till Örebro väljer att bo hos oss. Nu i dagarna ska vi påbörja med att bygga balkonger till varje rum som vi har på hotellet. I dagsläget har vi 10 rum, men tanken är att i framtiden ska vi bygga ut och lägga till 10 rum till för att få plats med fler gäster. Företaget som vi valt att anlita att bygga våra balkonger heter Nordic ProBygg som har hjälpt oss tidigare med våra projekt och det känns skönt att vi har anlitat dem igen för då vet vi att det kommer bli ett bra resultat och det är extra viktigt nu när vi ska bygga balkonger. Våra balkonger ska man kunna använda vintertid också, så vi ska glasa in dem med ett speciellt glas som gör att under sommaren när det är fint väder ska man kunna få bort inglasningen på ett enkelt och smidigt sätt om man önskar det. För som sagt tidigare vill vi göra allt för att underlätta för våra kunder, så att de får det som de verkligen vill ha.

Beauty by K&A AB

Hej alla mina härliga och fantastiska läsare! Jag ska skriva ett inlägg som ni nog tycker är både spännande och intressant. Det är om en frisör i Vadstena. Jag sitter i receptionen på ett hotell och har mycket att göra med folk. Att vara snygg i håret är viktigt. Jag är hotellets ansikte utåt och vill att gästerna ska få ett gott intryck. Det viktigt att vara fin i håret! Jag går och klipper mig hos en frisör i Vadstena som heter Beauty by K&A. 

 

Jag har varit hos några andra frisörer tidigare. Det hände att jag inte var riktigt nöjd. Jag är väldigt rädd om håret och en vän till mig blekte håret hos en annan frisör. Efteråt lossnade det stora hårtussar. Jag är livrädd att något liknande skulle kunna hända mig, men jag har inget att var orolig för så länge jag håller mig till en och samma frisör i Vadstena, nämligen Beauty by K&A. Alla tjejer tycker att det är viktigt att vara fin i håret, och alla behöver en frisör. Det finns verkligen gott om frisersalonger, och det kan vara svårt att veta vem man ska gå till. Tyvärr håller långt ifrån alla frisörer måttet, så det kan vara som ett lotteri att bara välja en salong på måfå. Jag som själv har erfarenhet av olika frisörer vet verkligen vad jag talar om när jag säger att just denne frisör i Vadstena är den bästa frisersalongen jag har varit på. Jag tänkte därför slå ett slag för Beauty by K&A. Oavsett om ni bara ska klippa er, eller om ni vill bleka håret eller färga det så är de mycket erfarna inom dessa behandlingar. Det finns både herr- och damfrisörer på den här salongen. Jag hoppas att ni tyckte om det här inlägget, och givetvis önskar jag er alla att ni ska bli riktigt fina i håret. Med detta sagt tackar jag för att ni tog er tiden att läsa!