Beauty by K&A AB

Hej alla mina härliga och fantastiska läsare! Jag ska skriva ett inlägg som ni nog tycker är både spännande och intressant. Det är om en frisör i Vadstena. Jag sitter i receptionen på ett hotell och har mycket att göra med folk. Att vara snygg i håret är viktigt. Jag är hotellets ansikte utåt och vill att gästerna ska få ett gott intryck. Det viktigt att vara fin i håret! Jag går och klipper mig hos en frisör i Vadstena som heter Beauty by K&A. 

 

Jag har varit hos några andra frisörer tidigare. Det hände att jag inte var riktigt nöjd. Jag är väldigt rädd om håret och en vän till mig blekte håret hos en annan frisör. Efteråt lossnade det stora hårtussar. Jag är livrädd att något liknande skulle kunna hända mig, men jag har inget att var orolig för så länge jag håller mig till en och samma frisör i Vadstena, nämligen Beauty by K&A. Alla tjejer tycker att det är viktigt att vara fin i håret, och alla behöver en frisör. Det finns verkligen gott om frisersalonger, och det kan vara svårt att veta vem man ska gå till. Tyvärr håller långt ifrån alla frisörer måttet, så det kan vara som ett lotteri att bara välja en salong på måfå. Jag som själv har erfarenhet av olika frisörer vet verkligen vad jag talar om när jag säger att just denne frisör i Vadstena är den bästa frisersalongen jag har varit på. Jag tänkte därför slå ett slag för Beauty by K&A. Oavsett om ni bara ska klippa er, eller om ni vill bleka håret eller färga det så är de mycket erfarna inom dessa behandlingar. Det finns både herr- och damfrisörer på den här salongen. Jag hoppas att ni tyckte om det här inlägget, och givetvis önskar jag er alla att ni ska bli riktigt fina i håret. Med detta sagt tackar jag för att ni tog er tiden att läsa!